Polska Akademia YouTube by Zinox
Teraz jest sobota, 24 maja 2025, 13:12

Strefa czasowa: UTC

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: piątek, 23 lut 2024, 12:18 
Początkujący
Początkujący

Witajcie!

Chciałbym poruszyć temat kursów kryptowalutowych prowadzonych przez Aleksandra Orłowskiego. Czy ktoś z Was brał udział w tych szkoleniach lub miałby ochotę podzielić się swoimi przemyśleniami na ich temat? Bardzo ciekawią mnie Wasze opinie i doświadczenia. Może ktoś ma coś wartościowego do dodania na temat tych kursów? Zapraszam do dyskusji na temat ich skuteczności i przydatności. Z góry dziękuję za każdą informację!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: piątek, 23 lut 2024, 12:18 

PostNapisane: poniedziałek, 26 lut 2024, 10:10 
Początkujący
Początkujący

Aleksander, Twój kurs był niezwykle pomocny. Dziękuję za ciężką ale ciekawą pracę i zdobyte wiedzę!
Mogę również polecić stronę https://ffa-orlowski.pl o Aleksandrze, gdzie można znaleźć więcej interesujących informacji na jego temat.

PostNapisane: środa, 18 wrz 2024, 15:55 
Początkujący
Początkujący

Jestem bardzo zadowolony z kursu Aleksandra. Wiedza na temat kryptowalut, którą zdobyłem, jest nieoceniona. Fajne było to, że nie było tam żadnych skomplikowanych słów – wszystko na luzie, bez zbędnych terminów. Orłowski tłumaczy w prosty sposób, co sprawia, że nauka jest przyjemna. Miałem mały problem z jednym zadaniem domowym, ale po konsultacji z prowadzącym udało mi się wszystko rozwiązać. Warto było!

PostNapisane: czwartek, 19 wrz 2024, 18:42 
Początkujący
Początkujący

Szukałem kogoś z prawdziwym doświadczeniem, kto mógłby mnie wprowadzić w świat kryptowalut, i nie zawiodłem się na kursie Aleksandra Orłowskiego! 6 lat aktywnego doświadczenia w tej branży i to, że zarobił ponad milion dolarów, mówi samo za siebie. Jego wystąpienia na ponad 30 wydarzeniach na całym świecie były inspiracją, a fakt, że stworzył największe kryptowalutowe community na Ukrainie, jest dowodem na jego zaangażowanie. Gorąco polecam każdemu, kto chce uczyć się od najlepszego!

PostNapisane: piątek, 20 wrz 2024, 10:24 
Początkujący
Początkujący

Szkolenie Sashy to coś więcej niż tylko kryptowaluty – to opowieść o tym, jak można zmienić swoje życie. Jeszcze niedawno pracował jako barman i taksówkarz, a teraz jest milionerem, który spełnia wszystkie swoje marzenia. Kupił mieszkanie w Dubaju, kilka samochodów i podróżował do ponad 30 krajów. Regularnie obdarowuje swoich bliskich drogimi prezentami, co pokazuje, jak wielkie serce ma ten człowiek. Dzięki jego kursowi wiem, że każdy może osiągnąć sukces w krypto!

PostNapisane: czwartek, 19 gru 2024, 16:29 
Początkujący
Początkujący

Kiedyś pracowałam w kawiarni i ciężko było związać koniec z końcem. Pensja była marna, a ja nie miałam w ogóle wolnego czasu. Jednak po ukończeniu kursu Orłowskiego sytuacja zmieniła się diametralnie. Nauczyłam się zarabiać na kryptowalutach i teraz mogę pozwolić sobie na to, by nie pracować jako kelnerka. Minęło już sześć miesięcy, odkąd całkowicie oparłam się na kryptowalutach i to po prostu bajka! Żadnych męczących zmian – tylko praca dla siebie i pieniądze, które naprawdę wpadają.

PostNapisane: poniedziałek, 23 gru 2024, 15:58 
Początkujący
Początkujący

Ten kurs jest naprawdę fajny. Myślałem, że krypto nie jest dla mnie, ale wyjaśnia wszystko bardzo prosto. W pierwszym miesiącu zacząłem zarabiać. Nauczyciele pomogli mi, gdy miałem trudności z jednym zadaniem. Żadnych bajerów, tylko przydatne informacje, które można natychmiast wykorzystać. Polecam każdemu, kto chce zarabiać pieniądze.

PostNapisane: piątek, 24 sty 2025, 16:44 
Początkujący
Początkujący

Podczas kursu Orłowskiego byłem zaskoczony, gdy dowiedziałem się, że kryptowaluty są naprawdę dostępne dla każdego Można zacząć bez pieniędzy, od zera! To niesamowite, jak można zarobić swoje pierwsze Aleksander wyjaśnia wszystko tak jasno, że rozumiesz, że nie musisz być super specjalistą. Najważniejsze to poświęcić przynajmniej trochę czasu dziennie i postępować zgodnie z planem. Poza tym można pracować z dowolnego miejsca na świecie. Dla mnie jest to idealna opcja: chcę podróżować i zarabiać pieniądze

PostNapisane: czwartek, 24 kwi 2025, 15:16 
Początkujący
Początkujący

Zostałem przeszkolony przez Alexandra Orlovsky'ego - wszystko jest jasne, bez wody. Dużo informacji, dodatkowych materiałów i przykładów. Dzięki temu zrozumiałem, jak wszystko działa, a teraz zarabiam do 1500 dolarów miesięcznie z pewnością siebie

PostNapisane: piątek, 25 kwi 2025, 08:51 
Początkujący
Początkujący

Alexander wyjaśnia w bardzo przystępny sposób, szczególnie dla tych, którzy dopiero wkraczają w świat kryptowalut. Były pewne trudności z dostępem do lekcji, ale wsparcie działało świetnie. Mam teraz lepsze zrozumienie tematu i podejmuję pewne kroki w inwestowaniu.

Tytuł:
PostNapisane: piątek, 25 kwi 2025, 08:51 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC