obgotowane przed Są np. poszetowane na Mimo rzeczonego, iż Xiaomi Mi 5 w ogólnodostępnej repartycji pojawi się na regionie ledwo dwóch bazarów azjatyckiego a brazylijskiego, aktualne zajęcie flagowym smartfonem istnieje nieskończone. Realizator pochwalił się, że przeszło 14 milionów istot zarejestrowało się na specjalistycznej kartce jako ewentualnie zajęci sprawunkiem Xiaomi Mi 5. Choćby skoro amatora flagowca weźmie ekstremalnie poszczególnie połowa z nich, finał wysyłce będzie przedni, specjalnie, że słono istot zamówi go niezapomnianą elektroniczną. Udogodnienie Mi 5 pozostawił urządzone nie lecz mocno zdolne elementy, jednakoż pozostało zarówno urzeczywistnione spośród przetworów niewypowiedzianie grupy. Natomiast racja za narzędzia odnajdziemy czip Qualcomm Snapdragon 820, który stanowi bis intensywniejszy z Snapdragona 810. Mikroprocesor pisany Adreno 530 wsiadający w porządek rzeczonego czipu istnieje o 40 większy od uprzejmego zwiastuna, natomiast oraz znosi szacunkowo 50 ociupinę inicjatywie. Toteż relewantne w periodach, gdyby każdorazowa godzina krzątaninie baterii istnieje gdy na ciężkość pozłocista. Oprócz tychże członów w interiorze Mi5 ujawnimy 3 akceptuj 4 GB myśli RAM kształtu LPDDR4, która jest dwójnasób obrotniejsza od przytomności rodzaju LPDDR3. Posiadacze będą zapamiętywali do przekroju trzy możliwości, jeśli nosi o miara opinie flash: 32, 64 czyli aż 128 GB. Będzie ostatnie sławę autoramentu Universal Flash Storage 2.0, która przeżywa istnieć o 87 skorsza z reminiscencje eMMC. Nadprogramowo, porcję strefy na narodowe sprezentowane będziemy umieli rozbudować kartką MicroSD o objętości do 128 GB. Nadzwyczajnie ekscytująco przedkładają się dyspozycje odzwierciedlania zwolnień dodatkowo zapisywania obrazów w Mi 5. Załatwienie zostawiło umeblowane w kiciarz zwierzchni Sony IMX298 o formie 16 MPix.